Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Helsingin poliisi pyytää yleisön apua rikoksen selvittämisessä: Tunnista epäilty kaupparyöstäjä

 

Poliisi tutkii perjantaina 30.11.2018 Suutarilassa tapahtunutta ryöstöä, jossa kaupassa näpistykseen syyllistynyt nuori mies uhkasi kiinniottoon ryhtynyttä myyjää väkivallalla pitääkseen anastamansa omaisuuden hallussaan.

– Osoitteessa Tapulikaupungintie 39 sijaitsevaan kauppaan tuli illalla kello 18 aikaan noin 18-vuotias mies, joka otti hyllystä olutpakkauksen ja käveli kassan ohi maksamatta. Kassalla työskennellyt myyjä yritti pysäyttää miehen kaupan sisätiloissa ja yritti samalla ottaa anastetun omaisuuden takaisin. Tässä tilanteessa mies uhkasi myyjää teräaseella, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta.

– Myyjän luopuessa kiinniotosta mies poistui anastetun omaisuuden kanssa kaupasta Tapulikaupungintietä idän suuntaan. Myyjä ei saanut tapauksen yhteydessä fyysisiä vammoja, Halme jatkaa.

Poliisi pyytää yleisön apua rikoksesta epäillyn tunnistamiseksi. Liitteenä on kuvia epäillystä. Lisäksi Helsingin poliisilaitoksen Facebook-sivulla on pätkä kaupan valvontakameratallenteesta.

Mahdolliset vihjeet epäillyn henkilöllisyydestä pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+