Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:PORVOON KAUPUNKI: Puukorttelihankkeeseen saatiin neljä tarjousta

Kuva: Porvoon Kaupunki

Porvoon Länsirannalle tulossa olevan Puukorttelihankkeen yhteistyömalli- ja tontinluovutustarjousten jättöaika päättyi 11. tammikuuta 2019 klo 15. Määräaikaan mennessä saatiin ­­­­­neljä tarjousta. Alue sijaitsee Porvoonjoen tuntumassa Kultalistankadun eteläpuolella.

– Koska tarjoukset on jätetty arvostelun puolueettomuuden takaamiseksi nimettöminä, ei tarjoajista ole vielä mahdollista kertoa tarkemmin. Tarjousten avaamisen jälkeen niitä ryhdytään arvioimaan ja valmistaudutaan alueen asemakaavatyön käynnistämiseen yhteistyössä parhaiksi valittujen ehdotusten laatijoiden kanssa, kertoo kaupunkisuunnittelupäällikkö Dan Mollgren.

Tarjouspyynnöllä pyydettiin yleispiirteistä suunnitteluratkaisua noin 1,35 hehtaarin laajuisen korttelin toteuttamiseksi puurakenteisena asuinkorttelina.

Tarjouksien arvioinnissa kiinnitetään huomiota suunnitteluratkaisun kaupunkikuvalliseen ja arkkitehtoniseen kokonaisilmeeseen ja asuntoratkaisujen monipuolisuuteen. Lisäksi arvioidaan puurakentamisen innovaatioita, puurakentamisen ilmentämistä, rakentamisen energiatehokkuutta, rakennustuotteiden hiilijalanjälkeä ja ekologista kestävyyttä. Myös rakennusrungon käyttöikää ja uudelleenkäytettävyyttä arvioidaan, joten arvioinnissa on mukana kiertotalouden näkökulma.

Lisätietoa Puukorttelihankkeesta: Länsirannan puukortteli

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+