Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Ryöstö Porvoossa joulukuussa

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa yleisön apua Porvoossa Kauppiaantiellä joulukuussa tapahtuneen ryöstön selvittämiseksi.

Toistaiseksi tuntematon tekijä ryösti sunnuntaina 30.12.2018 noin klo 21.00 Kauppiaantiellä autoaan lumesta putsaavalta mieheltä lompakon väkivaltaa käyttäen. Lompakon saatua epäilty tekijä poistui Hansatietä pitkin kohti keskustaa.

Epäilty tekijä on tallentunut valvontakameran kuvaan ja poliisi pyytää apua epäillyn tekijän tunnistamiseksi. Epäilty on noin 25–35 vuotias mies, joka oli tapahtumahetkellä pukeutunut tummansinisiin farkkuihin, mustaan talvitakkiin ja mustaan pipoon. Miehen pituus on noin 165–170 cm, paino noin 65 kg ja hänellä oli lyhyt parta/sänki.

Vihjeet ja mahdolliset tiedot kuvaan tallentuneen miehen henkilöllisyydestä pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon p. 0295436842

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+