Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Tutkinnanjohtaja: Poliisikoira puri lumenauraajaa Hämeenlinnassa – esitutkintaa ei käynnistetä

Asiassa, jossa poliisikoira on Hämeenlinnan poliisilaitoksen piha-alueella purrut aura-auton kuljettajaa 20.1.2019, on suoritettu poliisikoiraohjaajana toimivan poliisimiehen menettelyn osalta esitutkintalain 3 luvun 3 §:ssä tarkoitettu esiselvitys. Esiselvityksen aikana on pyydetty kirjallisia selvityksiä sekä poliisikoiraa ohjanneelta poliisimieheltä. Tämän lisäksi on selvitetty asiaa koskevaa lainsäädäntöä sekä asiaa koskevia muita ohjeita.

Tutkinnanjohtajana toimiva Valtakunnansyyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä on 7.2.2019 päättänyt, että esitutkintaa asiassa ei toimiteta. Selvitysten perusteella asiassa ei ole tullut ilmi sellaisia seikkoja, että esitutkinta olisi aloitettava. Asiassa ei ole syytä epäillä poliisikoiraa ohjanneen poliisimiehen rikkoneen tai laiminlyöneen tilanteessa häntä sitovia ohjeita tai lainsäädäntöä.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+