Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Eurojackpotin 63 miljoonan euron päävoitto Saksaan – Tornioon 590 000 euron voitto

Eurojackpotin kierroksen 6/2019 arvonnassa löytyi yksi täysosuma, joka oli pelattu Saksassa. Voittaja kuittaa 63 248 942 euroa. Suomesta löytyi perjantaina yksi 590 259 euron 5+1 -tulos, joka oli pelattu viiden osuuden porukkapelinä Torniossa K-Market Kirsikassa.

Ensi viikolla Eurojackpotin potissa on 10 000 000 euroa.

Torniossa pelatun 5+1 -tuloksen lisäksi perjantain arvonnassa löytyi kolme muutakin 5+1 -tulosta, jotka menivät Saksaan, Tanskaan ja Ruotsiin.

Eurojackpotin kierroksen 6/2019 päänumerot ovat 5, 8, 21, 24 ja 26. Tähtinumerot ovat 4 ja 5.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 1 8 8 8 8 0 4. Arvonnassa löytyi kaksi 6 oikein -tulosta. Tuusulassa Hyrylänkadun R-kioskissa pelinsä tehneen asiakkaan Jokeri oli pelattu tuplattuna ja hän voittaa 40 000 euroa viimeisen numeron osuttua oikein. Helsingin Lauttasaaren R-kioskin asiakas voittaa 20 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Bangkok 74. Tuhannen euron päävoittoja lähti jakoon 16 kappaletta.

Katso kaikki tulokset

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+