Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Eurojackpotin 63 miljoonan euron päävoitto Saksaan – Tornioon 590 000 euron voitto

Eurojackpotin kierroksen 6/2019 arvonnassa löytyi yksi täysosuma, joka oli pelattu Saksassa. Voittaja kuittaa 63 248 942 euroa. Suomesta löytyi perjantaina yksi 590 259 euron 5+1 -tulos, joka oli pelattu viiden osuuden porukkapelinä Torniossa K-Market Kirsikassa.

Ensi viikolla Eurojackpotin potissa on 10 000 000 euroa.

Torniossa pelatun 5+1 -tuloksen lisäksi perjantain arvonnassa löytyi kolme muutakin 5+1 -tulosta, jotka menivät Saksaan, Tanskaan ja Ruotsiin.

Eurojackpotin kierroksen 6/2019 päänumerot ovat 5, 8, 21, 24 ja 26. Tähtinumerot ovat 4 ja 5.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 1 8 8 8 8 0 4. Arvonnassa löytyi kaksi 6 oikein -tulosta. Tuusulassa Hyrylänkadun R-kioskissa pelinsä tehneen asiakkaan Jokeri oli pelattu tuplattuna ja hän voittaa 40 000 euroa viimeisen numeron osuttua oikein. Helsingin Lauttasaaren R-kioskin asiakas voittaa 20 000 euroa.

Lomatonnin voittorivi on Bangkok 74. Tuhannen euron päävoittoja lähti jakoon 16 kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+