Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Hämeen poliisin selvittämässä jutussa kätketty 21 kiloa amfetamiinia

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tänään 8.2.2019 vanginnut Hämeen poliisilaitoksen vaatimuksesta noin 40-vuotiaan liettualaisen miehen epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta. Hämeen poliisilaitos teki rikoksesta epäillyn selvittämisessä ja kiinniotossa yhteistyötä sekä Keskusrikospoliisin että Tullin kanssa.

Erään sysmäläisen lomakiinteistön alta löytyi 19.11.2018 kaksi kassia, joissa Rikosteknisen laboratorion lausunnon perusteella oli 21 005 grammaa amfetamiinia. Pakettien pitoisuudet vaihtelevat välillä 30 – 37 p-% (pitoisuusprosenttia).

Lomakiinteistön viimeisimpänä majoittujana oli ollut liettualainen, joka profiloitui epäillyksi. Kun mies vuokrasi tällä viikolla kyseisen mökin uudestaan, poliisi otti hänet seurantaan ja tarkkailuun. Mies kävi mökillä ollessaan sen alla olevalla kätköllä. Kun hän lähti liikenteeseen, hänet otettiin kiinni.

Takavarikoidun 21 kg amfetamiinierän laskennallinen maahantuontiarvo on noin 315 000 euroa. Kun aine muutetaan pitoisuudeltaan katumyyntipitoiseksi, on sen määrä jatkettuna huomattavasti suurempi ja myös myyntiarvo moninkertainen.

Tehty takavarikko vahvistaa poliisin käsitystä siitä, että Lahden seudulla on merkittäviä amfetamiinin välittäjiä, joille maahantuojat tuovat amfetamiinia.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+