Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Hämeen poliisin selvittämässä jutussa kätketty 21 kiloa amfetamiinia

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tänään 8.2.2019 vanginnut Hämeen poliisilaitoksen vaatimuksesta noin 40-vuotiaan liettualaisen miehen epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta. Hämeen poliisilaitos teki rikoksesta epäillyn selvittämisessä ja kiinniotossa yhteistyötä sekä Keskusrikospoliisin että Tullin kanssa.

Erään sysmäläisen lomakiinteistön alta löytyi 19.11.2018 kaksi kassia, joissa Rikosteknisen laboratorion lausunnon perusteella oli 21 005 grammaa amfetamiinia. Pakettien pitoisuudet vaihtelevat välillä 30 – 37 p-% (pitoisuusprosenttia).

Lomakiinteistön viimeisimpänä majoittujana oli ollut liettualainen, joka profiloitui epäillyksi. Kun mies vuokrasi tällä viikolla kyseisen mökin uudestaan, poliisi otti hänet seurantaan ja tarkkailuun. Mies kävi mökillä ollessaan sen alla olevalla kätköllä. Kun hän lähti liikenteeseen, hänet otettiin kiinni.

Takavarikoidun 21 kg amfetamiinierän laskennallinen maahantuontiarvo on noin 315 000 euroa. Kun aine muutetaan pitoisuudeltaan katumyyntipitoiseksi, on sen määrä jatkettuna huomattavasti suurempi ja myös myyntiarvo moninkertainen.

Tehty takavarikko vahvistaa poliisin käsitystä siitä, että Lahden seudulla on merkittäviä amfetamiinin välittäjiä, joille maahantuojat tuovat amfetamiinia.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+