Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:MIKKELI: Päämajamuseo on toistaiseksi suljettu vesivahingon vuoksi

Mikkelin Päämajamuseo on toistaiseksi suljettu vesivahingon vuoksi.

Päämajamuseon katolla ollut lumi oli muodostanut jääpadon, minkä seurauksena paineellinen vesi on päässyt peltikaton saumoista läpi.

Tällä hetkellä vettä tulee sisään kahdessa huoneessa. Kakkoskerroksessa vuoto alkoi ”sotahuoneessa”, jossa esitellään talvi-, jatko- ja Lapin sodan tapahtumia. Vettä alkoi tulla sisään myös rakennuksen toisen kerroksen kulmahuoneessa.

Museon henkilökunta on purkamassa vitriinejä ja pelastamassa museoesineitä vesivuodon alta. Näyttelytiloissa on myös sähkölaitteita, kuten valaisinkiskoja. Veden virratessa nämä muodostavat merkittävän turvallisuusriskin, joten yleisöä ei voi päästää näyttelytiloihin.

Tilojen kuivatus on käynnissä.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+