Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kanisterit sekoittuivat uima-altaan huoltotöissä Joensuun keskustassa – myrkyllistä kaasua levisi rakennukseen

Pelastuslaitos sai Joensuussa maanantaina klo 13.44 hälytyksen keskisuuresta vaarallisten aineiden onnettomuudesta.

Kiinteistönhoitaja oli ollut laittamassa uima-altaan sekoitussäiliöön klooria, mutta erehtyi kanisterista. Suolahappoa meni väärään säiliöön, jossa oli klooria jo valmiiksi. Suolahappo reagoi kloorin kanssa ja kaasuuntui.

Kaasua levisi kellariin ja osin allasosastolle. Kiinteistönhoitaja ei saanut oireita kaasuuntuneesta kemikaalista eikä kiinteistössä ollut muita paikalla eli henkilövahinkoja ei tullut. Pelastuslaitos kantoi suolahappoastian ulos, sulki sen ja alkoi koneellisesti tuulettaa kiinteistöä.

Paikalle kutsuttiin myös imuauto, jonka avulla saatiin sekoitussäiliön vääränlainen sekoite pois. 

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+