Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:IDENTITEETTIVARKAUS: Huijarin epäillään vieneen 7 miljoonaa euroa – pörssiyhtiö Telesteltä tulosvaroitus

Telesten ulkomaisen tytäryhtiön epäillään joutuneen rikoksen kohteeksi. Epäillyt tekijät ovat identiteettivarkaudella ja muilla mahdollisilla lainvastaisilla toimilla saaneet Telesten tytäryhtiön suorittamaan aiheettomia maksuja noin 7 miljoonaa euroa kolmansille tahoille. Teleste on tehnyt tutkintapyynnön viranomaisille asiaan liittyvissä maissa ja antaa viranomaisille kaiken tukensa, jotta varat saataisiin mahdollisimman kattavasti takaisin ja mahdolliseen rikolliseen tekoon syyllistyneet tekijät saataisiin vastuuseen.

Telestellä on konsernin kattava vakuutusturva, jonka korvausedellytyksiä asian osalta selvitetään. Asiasta mahdollisesti aiheutuvat menetykset ovat satunnaisia kuluja, jotka eivät vaikuta Telesten operatiiviseen tuloksentekokykyyn eivätkä vaaranna Telesten maksuvalmiutta.

Koska Teleste ei tässä vaiheessa pysty arvioimaan mahdollisten vakuutuskorvausten ja takaisin saatavien varojen määrää, kirjaa yhtiö tässä vaiheessa täysimääräisesti noin 7 miljoonan euron kertaluontoisen kulun, joka raportoidaan liiketoiminnan muissa kuluissa kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Tästä syystä Teleste alkaa raportoida vaihtoehtoisena tunnuslukuna oikaistua liiketulosta, josta mahdollisesta rikoksesta syntynyt arviolta 7 miljoonan euron erä on eliminoitu ja tarkentaa kuluvan vuoden ohjeistustaan.

Uusi ohjeistus vuoden 2019 näkymistä
Teleste odottaa yhtiön liikevaihdon pysyvän vuoden 2018 tasolla (250,3 M€). Oikaistun liiketuloksen arvioidaan kasvavan vuotta 2018 korkeammaksi (9,7 M€).

Aikaisempi ohjeistus vuoden 2019 näkymistä
Teleste odottaa yhtiön liikevaihdon pysyvän vuoden 2018 tasolla (250,3 M€). Liiketuloksen arvioidaan kasvavan vuotta 2018 korkeammaksi (9,7 M€).

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+