Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:NIMITYKSET: Tullin pääjohtajaksi Hannu Mäkinen

Kuvaaja: Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia

Valtioneuvosto on nimittänyt Tullin pääjohtajaksi oikeustieteen lisensiaatti, valtiotieteiden maisteri Hannu Mäkisen. Hän työskentelee nykyisin valtiovarainministeriön budjettipäällikkönä.

”Toivon voivani täydentää Tullin vahvaa ammattitaitoa vähän uudenlaisista kulmista. Tullilla on monipuoliset ja yhteiskuntaa kantavat perustehtävät. Näitä hoitaa asiakkaita palvellen Tullin erinomaisen osaava henkilöstö. Arvostan suuresti tilaisuutta aloittaa uudessa vaativassa tehtävässä ja päästä osaksi tätä kokonaisuutta”, Mäkinen sanoo.

Valtioneuvosto nimitti Mäkisen pääjohtajan virkaan viiden vuoden määräajaksi 1. toukokuuta alkaen.

Mäkinen on työskennellyt valtiovarainministeriössä vuodesta 1982. Vuodesta 2006 lähtien hän on toiminut budjettipäällikkönä ja sitä ennen muun muassa apulaisbudjettipäällikkönä. Lisäksi Mäkinen on työskennellyt Suomen EU-edustustossa, oikeusministeriössä, ympäristöministeriössä ja sisäministeriössä.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+