Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:SIPOON KUNTA: Nikkilän Sydämen päiväkoti -rakennushankkeen harjannostajaisia juhlittiin 7.3.2019

Nikkilän Sydämen päiväkoti -rakennushankkeen harjannostajaisia juhlittiin 7. maaliskuuta 2019 Wessman-talon ruokasalissa. Harjannostajaisissa perinteiseen tapaan kutsuvieraille tarjottiin lihakeittoa ja kakkukahvit. Ennen ohjelmaa ja ruokailua vierailla oli mahdollisuus käydä tutustumassa valmistuvan päiväkodin työmaahan.

Harjannostajaisissa Sipoon kunnan tekninen johtaja Ilari Myllyvirta toivotti vieraat tervetulleeksi ja kunnanjohtaja Mikael Grannas piti puheen. Nikkilän Sydämen päiväkoti -rakennushankkeen pääurakoitsijana on toiminut KymppiRakenne Oy.

Nikkilän Sydämen päiväkoti -rakennushanke aloitettiin kesäkuussa 2018. Rakentaminen on edennyt syksyn ja talven aikana aikataulussa. Syksyllä 2018 päiväkodille järjestettiin avoin nimikilpailu, jonka ehdotuksista valittiin uusi nimi. Helmikuussa 2019 sivistysvaliokunta valitsi uuden päiväkodin nimeksi Päiväkoti Pikkusydämen. Uusi päiväkoti valmistuu suunnitelmien mukaan syksyllä 2019. Uuteen päiväkotiin muuttavat päiväkotiryhmät on valittu, mutta muuttojen aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Harjannostajaisissa juhlittiin uuden rakennuksen kurkihirren / kattotuolien paikoilleen asettamista. Juhlissa rakennuttaja tarjosi ruoan ja kahvit rakennustyöväelle. Lähde: Kielitoimiston sanakirja (2012), Nykysuomen sanakirja (1996)

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+