Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:VANHUSTENHOITO: Alavudella suljetun hoivakodin toiminta siirtyy pysyvästi pois Attendolta

Pelimannin toiminta Alavudella siirtyy Kuusiolinna Terveydelle – Attendo jää tuottamaan ateriapalvelut Pelimannissa.

Kuusiolinna Terveys, Attendo ja Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä (KuusSoTe) ovat sopineet, että Attendo Pelimannin toiminta siirtyy Kuusiolinna Terveydelle. Muutos ei vaikuta asukkaiden palvelusopimuksiin tai henkilöstön työsuhteisiin. Kuusiolinna terveys alkaa vastata hoivakodin toiminnasta toimiluvan saatuaan. Lupaprosessi käynnistetään välittömästi. Luvan myöntämiseen saakka KuusSoTe vastaa Pelimannin johtamisesta.

Länsi-Suomen aluehallintovirasto antoi 8.2.2019 päätöksen, jolla Attendo Pelimannin toiminta keskeytettiin väliaikaisesti. Attendo on korjannut keskeytykseen johtaneet epäkohdat. Attendo, Kuusiolinna Terveys sekä kuntayhtymä Kuussote ovat päättäneet yhteisten keskustelujen pohjalta, että Pelimannin toiminta siirtyy liikkeenluovutuksella Attendolta Kuusiolinna Terveydelle. Kuusiolinna Terveys aloittaa hoivapalveluiden tuottamisen, kun saa toimiluvan yksikköön. Lupaprosessin yhteydessä hoivakoti tullaan myös nimeämään uudelleen. Järjestelyn tarkoituksena on turvata palvelutalon asukkaiden hyvä ja laadukas hoito. Kuusiolinna Terveys on alueella vahva toimija ja sillä on alueella yhdeksän muuta tehostetun palveluasumisen yksikköä.

Henkilöstö siirtyy keittiötyöntekijää lukuun ottamatta liikkeenluovutuksessa Kuusiolinna Terveydelle. Kuusiolinna ja Attendo näkevät, että asukkaiden edun kannalta on paras, että tuttu henkilökunta jatkaa yksikössä. Pelimannin asukkaat saavat jatkossakin ruokansa hoivakodin omasta keittiöstä, jossa tuotanto säilyy Attendolla. Attendo jää myös hallinnoimaan asukkaiden vuokrasopimuksia.

Pelimannin hoivatoiminnan siirtyminen Kuusiolinna Terveydelle ei vaikuta millään tavalla asukkaiden arkeen tai heidän maksuihinsa. Muutoksen on määrä tapahtua lähiviikkojen aikana kun Kuusiolinna Terveydelle on myönnetty toimilupa hoivakodin hoivapalvelujen tuottamista varten.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+