Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Hangonsillan nimiraati: Uusi Hyvinkään lukio- ja opistorakennus on nimeltään Kipinä

Havainnekuva Kuvaoikeudet: Arsatek

Hyvinkään Hangonsiltaan nousevan lukio- ja opistorakennuksen nimikilpailu on ratkennut. Uuden rakennuksen nimi on Kipinä.

– Kyselyyn saapui 337 nimiehdotusta, joista 235 keskenään erilaista. Olemme iloisia siitä, että kaupungin ja sanomalehti Aamupostin yhdessä järjestämä nimikilpailu sai näin hyvän vastaanoton, sanoo nimiraadin puheenjohtaja, Hyvinkään kaupungin tekniikan ja ympäristön toimialan johtaja Marko Hytönen.

Nimiraadin tehtävänä oli valita ehdotuksista sopivin nimi tulevalle lukio- ja opistorakennukselle. Keskusteluun nostettiin ensin kaikkien raatilaisten suosikkiehdotukset, joita lähdettiin yhteistyössä käsittelemään. 

– Useat nimiehdotukset ammensivat voimaa alueen historiasta, ja niiden perustelut olivat hyviä. Tällä kertaa raadin suosikiksi nousi kuitenkin tulevaisuuteen katsova nimi. Positiivisena myös pidettiin nimen ytimekkyyttä, jolloin nimeä ei ole tarve lähteä lyhentämään, taustoittaa Hytönen raadin päätöstä.

Tuleva Kipinä-rakennus tarjoaa toimitilat sekä täysin uudelle Hyvinkään lukiolle sekä uudet tilat Hyvinkään opistolle.

– Kipinä tulee valmistuessaan tarjoamaan joustavat mahdollisuudet erilaiseen tilankäyttöön. Rakennuksen tietotekniset ratkaisut tarjoavat myös erinomaiset puitteet digitaalisen oppimisympäristön tarjoamiseen opiskelijoille, sanoo sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen.

Tällä hetkellä tehdään Kipinän paalutuksia Hangonsillassa ja myös rakennuksen perustustyöt alkavat maaliskuussa. Kipinän on tarkoitus valmistua vuoden 2020 marraskuussa.

Nimikilpailun raatiin osallistuivat kaupunginmuseon intendentti Susanna Eskola, sivistystoimenjohtaja Pentti Halonen, tekniikan ja ympäristön toimialan toimialajohtaja Marko Hytönen (raadin pj), kaupunginhallituksen puheenjohtaja Annika Kokko, kaavoituspäällikkö Anitta Ojanen, nuorisovaltuuston sihteeri Onni Pusa,museonjohtaja Ville-Matti Rautjoki, sekä viestintäkoordinaattori Tuija Tomperi ja Aamupostin päätoimittaja Laura Ääri.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+