Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:SIPOON KUNTA: Kunnan yllätystarkastuksilla yksityisiin hoivakoteihin ei löytynyt huomautettavaa

Sipoon kunnan sosiaaliviranomaiset ovat tehneet yllätystarkastuksia kunnan alueella sijaitseviin yksityisiin hoivakoteihin helmikuussa. Valvontakäynneillä ei havaittu mitään huomautettavaa hoivakotien toiminnassa.

Yllätystarkastusten taustalla ovat julkisuudessa esillä olleet yksityisten hoivakotien toiminnassa ilmenneet epäkohdat. Valvontakäynneillä kiinnitettiin huomiota henkilökunnan työvuorotaulukoiden oikeellisuuteen ja henkilöstömäärän riittävyyteen työvuoroissa. Valvontakäyntien yhteydessä todettiin henkilöstömäärien olevan työvuorotaulukoissa luvanvaraisten mitoitusten mukaisia. Käyntien yhteydessä myös haastateltiin asukkaita ja paikalla olleita omaisia, joilla kenelläkään ei ollut mitään erityistä huomautettavaa. Hoivakotien tilat olivat siistit, ja toiminnassa vaikutti kaikki olevan kunnossa. Käyntien yhteydessä ei siis tullut esiin mitään huomautettavaa.

Tiivistä yhteistyötä

Kunnalla on ollut tiivistä yhteistyötä jo aiemmin hoivakotitoimijoiden kanssa ja yhteistyö tulee jatkumaan. Esimerkiksi yksityisten hoivakotien henkilöstölle on järjestetty ja tänäkin vuonna tullaan järjestämään yhteisiä koulutustilaisuuksia kunnan henkilöstön kanssa.

Hoivakotiyksiköissä myös kerätään säännöllisesti asiakaspalautetta ja tarvittaessa palautteet käydään läpi joko asukkaan kotikunnan tai Sipoon kunnan edustajien kanssa. Hoivakotitoimijat seuraavat laatuohjelman mukaisia kriteereitä kuukausittain ja kaikki mahdolliset poikkeamat esimerkiksi toiminnassa, läheisyhteistyössä, ulkoilussa sekä hoito- ja palvelusuunnitelmissa selvitetään.

Lisäksi toukokuussa kunta järjestää yksityisissä hoivayksiköissä asuvien omaisille omaistenillan, johon kutsutaan myös kyseisten yksiköiden esimiehet paikalle. Tavoitteena tapaamiselle on kunnan ja yksityisten hoivakotien kumppanuuden vahvistaminen.

Kunnan sosiaaliviranomaiset tulevat myös saamaan koulutusta, kun Etelä -Suomen aluehallintovirasto järjestää itäisen Uudenmaan kunnille valvontakoulutusta kevään aikana.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+