Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Parkanon Vesi Oy tiedote 13.3.2019 klo12.00, vesijohtovuoto Jokiharjun alueella

Vesijohdon runkoputki on poikki Jokiharjun alueella.  Korjaustöiden ajaksi vedentoimitus Jokiharjun alueelle on jouduttu keskeyttämään. Alimpiin kulutuspisteisiin vettä voi tulla vielä niin kauan kuin vettä ja painetta runkoputkissa riittää.  Se vesi on talousvedeksi kelpaavaa.

Korjaus tulee olemaan vaikeista olosuhteista johtuen pitkäaikainen ja päättymisaikaa on turha  tässä vaiheessa ennustaa. Pitkälle iltaan menee.

Vaurio vaikuttaa koko Parkanon jakelualueella niin, että vesitornille ei voida toimittaa vettä huippukulutusta varten. Kehotamme siis käyttämään vettä noudattaen kohtuullisuutta ja välttämään suurta vedenkulutusta korjaustyön ajan.

Työn jälkeen verkostossa saattaa esiintyä sakkaa ja ilmaa, jotka poistuvat vettä juoksuttamalla. Vedenjakelun käynnistyttyä avatkaa kaikki vesipisteet varovasti, jotta putkistoon kertynyt ilma pääsee  rauhallisesti pois putkista lisävaurioita aiheuttamatta.

Tarvittaessa vettä voi noutaa omiin astioihin teknisen varikon ulkoseinällä olevasta vesipisteestä, osoitteesta Fennokatu 3.

Vesipiste on merkitty näkyvästi talon ulkoseinään.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+