Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pietarsaaren uutta Kielikylpykoulua koskevat sopimukset allekirjoitettiin – työ aloitetaan viikolla 13

Nyt siirrymme suunnitelmasta toteutusvaiheeseen uuden Kielikylpykoulun osalta. Näin kaupunginjohtaja Kristina Stenman kuvailee tämän päivän tilaisuutta, jossa allekirjoitettiin sopimukset.

Keskiviikkona (13.3.) kaupunki ja Kuntarahoitus Oyj allekirjoittivat uuden Kielikylpykoulun leasingsopimuksen, kuten myös sopimukset koulun rakentavien urakoitsijoiden kanssa.

– Tänään otimme tärkeän askeleen kohti uuden Kielikylpykoulun rakentamista. Nyt suunnitelmat alkavat konkretisoitua, sanoo kaupunginjohtaja Kristina Stenman.

Kaupunki vuokraa kuntien ja valtion omistamalle Kuntarahoitukselle 40 vuodeksi tontin, jolle Kielikylpykoulu rakennetaan. Kaupunki maksaa vuorostaan vuokraa takaisin Kuntarahoitukselle vuosittaisen vuokran muodossa.

Kuntarahoitus rakentaa koulun ja kaupunki vuokraa rakennuksen leasingsopimuksella.

– Viikolla 13 aloitetaan kohteen maanrakennustöitä, eli silloin työ lähtee näkyvästi käyntiin, sanoo rakennuttajainsinööri Iita Ojala.

Uuden Kielikylpykoulun rakentamisen arvioidaan maksavan 14,6 miljoonaa euroa. Koulu otetaan käyttöön syksyllä 2020.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+