Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Joesuussa ryöstöstöstä epäillyt edelleen kateissa – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi on edelleen jatkanut Joensuussa ja Kuopiossa 5. – 6.4.2019 tapahtuneen epäillyn törkeän ryöstön ja törkeän vapaudenriiston esitutkintaa.

Yksi rikokseen epäillyistä on tällä hetkellä pidätettynä. Edelleen kateissa on kolme rikoksesta epäiltyä. Viimeiset havainnot kateissa olevista rikoksesta epäillyistä ovat lauantai-aamupäivältä Leppävirran Teboil-huoltamolta noin klo 10 aikaan.

Seurueella aiemmin käytössä ollut Volvo -merkkinen henkilöauto (VNY-781) on nyt poliisin hallussa

Poliisi julkaisee etsintäkuulutettujen epäiltyjen nimet ja kuvat esitukintalain 11.luvun 7 § 2 mom. perusteella.

Rikoksesta epäiltyinä törkeään ryöstöön ovat Kimi Tervo, Jesse Muurainen sekä Pekka Räsänen. Rikoksesta epäillyistä, etsintäkuulutetuista, henkilöistä ovat kuvat liitteissä.

Lauantaina 6.4.2019 noin klo 8.40 hätäkeskukseen soitti joensuulainen mies joka kertoi olevansa Kuopiossa ja tulleensa ryöstetyksi.

Poliisin selvittäessä tapahtumaa ilmeni, että mies oli 5.4.2019 iltapäivällä Joensuussa pakotettu henkilöautoon ja kuljetettu sieltä Kuopioon. Tekijöinä oli neljä aikuista miestä Joensuun seudulta. Kyytiin otettua miestä oli uhattu puukolla ja pakotettu antamaan lompakkonsa ja pankkitunnuksensa.

Tunnuksilla ryöstäjät olivat tehneet runsaasti pikavippejä ja käyneet nostamassa automaateilta rahaa. Myöhemmin Kuopiossa ryöstäjät pakottivat miehen mukaansa majoitusliikkeeseen josta hän pääsi aamulla pakenemaan ja sai soitettua hätäkeskukseen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot ja vihjeet rikoksesta epäiltyjen liikkeistä ja olinpaikoista hätäkeskukseen tai Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+