Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

KaiCell Fibers ja Paltamon kunta sopimukseen tehdasalueesta

KaiCell Fibers Oy on neuvotellut Paltamon kunnan kanssa esisopimuksen tehdasalueesta. Esisopimus allekirjoitetaan Paltamossa tänään 9.4.2019. Sopimuksen allekirjoittavat KaiCell Fibers toimitusjohtaja Jukka Kantola ja Paltamon kunnanjohtaja Pasi Ahoniemi.
KaiCell Fibers Oy ja Paltamon kunta ovat neuvotelleet kiinteistön kauppaa koskevasta esisopimuksesta ja sen ehdoista. Biojalostamohankkeella on toteutuessaan suuret aluetaloudelliset vaikutukset.
Paltamon kunta on aloittanut vuonna 2018 Kylänpuron teollisuusalueen laajentamisen ja kaavoittamisen. Yhtiö on jättänyt ympäristölupahakemuksen 30.11.2018 Pohjois-Suomen aluehallintovirastolle.
Yhtiön toimitusjohtaja Jukka Kantola pitää tehtyä sopimusta merkittävänä. “Tämä on jälleen huomattava askel kohti hankkeen toteutumista. Tonttialue valittiin aikanaan kolmen paikkakunnan kesken ja Paltamossakin oli useita vaihtoehtoja. Nyt sovittu alue on optimaalinen ja soveltuu erinomaisesti KaiCell Fibersin tarpeisiin.”

Kauppahinta on 1 250 000,00 euroa. Esisopimus on voimassa viisi vuotta allekirjoituspäivästä lukien. 

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+