Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

KaiCell Fibers ja Paltamon kunta sopimukseen tehdasalueesta

KaiCell Fibers Oy on neuvotellut Paltamon kunnan kanssa esisopimuksen tehdasalueesta. Esisopimus allekirjoitetaan Paltamossa tänään 9.4.2019. Sopimuksen allekirjoittavat KaiCell Fibers toimitusjohtaja Jukka Kantola ja Paltamon kunnanjohtaja Pasi Ahoniemi.
KaiCell Fibers Oy ja Paltamon kunta ovat neuvotelleet kiinteistön kauppaa koskevasta esisopimuksesta ja sen ehdoista. Biojalostamohankkeella on toteutuessaan suuret aluetaloudelliset vaikutukset.
Paltamon kunta on aloittanut vuonna 2018 Kylänpuron teollisuusalueen laajentamisen ja kaavoittamisen. Yhtiö on jättänyt ympäristölupahakemuksen 30.11.2018 Pohjois-Suomen aluehallintovirastolle.
Yhtiön toimitusjohtaja Jukka Kantola pitää tehtyä sopimusta merkittävänä. “Tämä on jälleen huomattava askel kohti hankkeen toteutumista. Tonttialue valittiin aikanaan kolmen paikkakunnan kesken ja Paltamossakin oli useita vaihtoehtoja. Nyt sovittu alue on optimaalinen ja soveltuu erinomaisesti KaiCell Fibersin tarpeisiin.”

Kauppahinta on 1 250 000,00 euroa. Esisopimus on voimassa viisi vuotta allekirjoituspäivästä lukien. 

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+