Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:VAASAN KAUPUNKI: Kaupunginhallitus päätti aloittaa yhteistoimintaneuvottelut säästöjen takia

Kaupunginhallitus on kokouksessaan 17.4. päättänyt käynnistää Vaasan kaupungin yhteistoimintaneuvottelut, joissa kartoitetaan yhdessä henkilökunnan edustajien kanssa eri vaihtoehtoja talouden tasapainottamiseksi.

Kaupunginhallitukselle esitettiin, että talouden sopeuttamistavoitteeksi asetetaan 25 miljoonaa euroa. Tämän vuoksi käynnistetään työvoiman vähentämistä koskeva yhteistoimintamenettely, jolla tavoitellaan 15 miljoonan euron kustannussäästöä vuoden 2020 loppuun mennessä ja tämän jälkeen 10 miljoonaa euroa vuoden 2021 loppuun mennessä.

– Neuvotteluissa käydään tarkasti läpi toimialojen suunnitelmat kaupunginhallituksen säästötavoitteen toteuttamiseksi. Säästöjä pyritään kohdistamaan siten, että peruspalvelut säilyvät laadukkaina ja ne vaikuttaisivat mahdollisimman vähän asukkaiden: lasten, nuorten, aikuisten ja ikäihmisten saamiin palveluihin, kaupunginjohtaja Tomas Häyry sanoo.

Neuvottelujen piirissä kaupungin koko henkilöstö

Yhteistoimintaneuvottelut koskevat Vaasan kaupungin koko henkilöstöä. Neuvotteluprosessia vetää henkilöstöjohtaja Leena Kaunisto. Neuvotteluihin osallistuvat kaupunginjohtaja Tomas Häyry, toimialajohtajat Christina Knookala, Jukka Kentala ja Markku Järvelä sekä johtavat virkamiehet ja asiantuntijat. Henkilöstöä yhteistoimintaprosessissa edustavat pääluottamusmiehet.

Yhteistoimintamenettely on tarkoitus käynnistää kaupunginhallituksen päätöksen jälkeen kaupungin yhteistoimintaryhmässä. Ensimmäistä kaupungin yhteistoimintaryhmän kokousta esitetään pidettäväksi huhtikuussa. Neuvottelut kestävät vähintään kuusi viikkoa.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+