Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Helsingin Finnkino Kinopalatsi on suljettu perjantaina 10.5. vesivahingon vuoksi

Torstain ja perjantain välisenä yönä Helsingin Kinopalatsin 1-salissa on syttynyt tulipalo. Poliisi selvittää palon syttymissyytä. Kaikki teatterin elokuvanäytökset on peruttu ainakin perjantaina vesivahingon vuoksi.

Finnkinon asiakaspalvelu on yhteydessä lipun ostaneisiin sähköpostitse päivän aikana, ja Kinopalatsiin ostetut näytösliput voit käydä vaihtamassa tai perumassa myös lähimmässä Finnkinon teatterissa. Lauantaista eteenpäin salien 2-4 näytökset pyöritetään normaalisti. Muiden salien osalta tilanne tarkentuu myöhemmin.

Salit 1, 6, 7 ja 8 tulevat olemaan kiinni pidempään vesivahingon vuoksi. Alakerran myymälä ei ole käytössä, mutta lippu- ja herkkuostokset voi viikonlopun aikana hoitaa Kinopalatsin sisääntuloaulan väliaikaisesta myymälästä tai 2-salin edustan Oscar’s Barista. 

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+