Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Yhdeksälle varusmiehelle syytteet Karjalan prikaatissa Vekaranjärvellä tehdystä ns. teloitusvideosta

Kuvaruutukaappaus “teloitusvideosta” 

Salpausselän kihlakunnansyyttäjä on nostanut syytteet yhdeksää varusmiestä kohtaan palvelusrikoksista. Varusmiehet olivat maastoharjoituksen yhteydessä tehneet videon, jossa seitsemän varusmiestä asettui riviin kahdeksannen varusmiehen eteen.

Tämä kahdeksas varusmies ampui paukkupatruunoilla hänen edessään seisseitä henkilöitä vuorotellen teloitustyyliin. Rivissä seisseet varusmiehet kaatuivat “osuman saatuaan” vuorotellen maahan näytellen menehtyvänsä ampumisen seurauksena. Yhdeksäs varusmies kuvasi tilanteen sovitusti matkapuhelimella.

Esitutkinnassa ei ole selvinnyt, miten kyseinen video on päätynyt yleisille nettisivuille.

Epäillyt ovat esitutkinnassa myöntäneet tehneensä kyseisen videon yhteisestä päätöksestä.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+