Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:ILKIVALTA JA HAUTARAUHA: Sääksmäen hautausmaalla on kaadettu muistomerkkejä sunnuntaina 12.5.

Sääksmäen hautausmaalla on äitienpäivän iltana, 12.5., käyty kaatamassa hautakiviä. Hautakiviä on kaadettu uurnahautaosastossa ja osastossa 10.

Kaadettuja hautakiviä on yhteensä noin 20.

Seurakunta nostaa kaikki kivet mahdollisimman pian ja ottaa yhteyttä omaisiin.

Joissakin muistomerkeissä on kynttilälyhtyjä, joiden lasit ovat valitettavasti kaadettaessa rikkoutuneet. Muistomerkit ovat omaisten vastuulla, joten kivien rikkoutuneita osia seurakunta ei korvaa.

Ilkivallasta tehdään rikosilmoitus poliisille.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+