Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Metsähallitus myönsi kultaisen ansiomerkin rouva Jenni Haukiolle

Kuvassa vasemmalta oikealle: Metsähallituksen pääjohtaja Pentti Hyttinen, rouva Jenni Haukio ja Metsähallituksen hallituksen puheenjohtaja Timo Laitinen.

Metsähallitus luovutti tänään 13.5. Flooran päivänä kultaisen ansiomerkin rouva Jenni Haukiolle. Rouva Haukio on toiminnallaan ja esimerkillään innostanut suomalaisia luontoon, lisännyt luonnon arvostusta sekä edistänyt puupohjaisten innovaatioiden tunnettuutta.

160-vuotisjuhlavuotenaan Metsähallitus halusi osoittaa kunnioitustaan rouva Jenni Haukiolle myöntämällä hänelle Metsähallituksen kultaisen ansiomerkin. Rouva Haukio vastaanotti merkin Flooran päivän juhlallisuuksissa Suomen luontokeskus Haltiassa.

”Rouva Jenni Haukio on toiminut aktiivisesti ja oma-aloitteisesti luonnon lähettiläänä sekä toiminnallaan että esimerkkinsä voimalla. Hän on muun muassa ollut Suomen luonnon päivän suojelija päivän vieton ensimmäisestä vuodesta 2013 lähtien. Tämä on merkittävällä tavalla auttanut päivää vakiintumaan yhdeksi suomalaisten rakkaista juhlapäivistä ja saamaan siitä liputuspäivän”, Metsähallituksen pääjohtaja Pentti Hyttinen sanoi ansiomerkin luovutuspuheessaan.

Metsähallitus arvostaa myös rouva Jenni Haukion kiinnostusta kestäviin ja innovatiivisiin puupohjaisiin tuotteisiin. Tästä hyvänä esimerkkinä on hänen suurta huomiota herättänyt pukunsa Linnan juhlissa 2018. Puku oli valmistettu 100-prosenttisesta koivusta tehdystä Ioncell-kankaasta. Puvun kangas tehtiin osana Aalto-yliopiston tutkimusta.

Rouva Haukio on myös yhdessä puolisonsa tasavallan presidentti Sauli Niinistön kanssa kunnioittanut läsnäolollaan Suomen 40. kansallispuiston Hossan avajaisia sekä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden Suomen luonnon päivän juhlaa Teijon kansallispuistossa.

”Rouva Haukio on myös aktiivisesti viestinyt eri kanavissa Suomen luonnon ainutlaatuisuudesta ja kestävästä luonnonvarojen käytöstä, sekä ilmaissut huolensa lasten ja nuorten vieraantumisesta luonnosta. Hänen luontoaiheiset runonsa koskettavat meitä tunnetasolla. Olemme varmoja, että tämän ansiosta suomalaiset arvostavat luontoamme ja luonnonvarojamme yhtä enemmän”, pääjohtaja Hyttinen sanoi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+