Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:TAKAISINVETO: Kylmäsavukinkussa jäämiä soijasta

(Kuva: Huhtahyvät Oy)

Huhtahyvät Oy on ilmoittanut vetäneensä myynnistä yhden erän tuotetta Kyösti Kylmäsavukinkku, 100g. Takaisinveto koskee erää, jonka parasta ennen -päiväys on 04.08.2019 ja erätunnus 127. Erä on ollut myynnissä kuluttajille viime keskiviikosta (8.5.) lähtien S- ja K-ryhmän myymälöissä, Disas Fish Oy:n asiakkailla sekä Kyläkauppa Käntynmäessä (Karvia).

Valmistaja on todennut tämän tuote-erän valmistuksessa tapahtuneen poikkeuksellisen soijakontaminaation, jonka vuoksi soijalle allergiset kuluttajat voivat saada tuotteesta oireita. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Lisätietoja:

Kuluttaja saa hyvityksen tuotteesta postittamalla tuotteen pakkauksen Huhtahyvät Oy Santamaankatu 2 38700 Kankaanpää. Pakkauksesta tulee löytyä parasta ennen -päiväys 04.08.2019 ja erätunnus 127.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+