Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:TULIPALOT: Punainen Risti auttaa Porin tulipalon uhreja

Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoiset auttavat parhaillaan Porin eilisestä kerrostalopalosta evakuoituja ihmisiä. Työtä tehdään Satakunnan sosiaalipäivystyksen tukena ja sitä jatketaan tarpeen mukaan.

Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piiri ja vapaaehtoiset ovat tarjonneet Porin tulipalosta evakuoiduille ihmisille henkistä tukea ja perustarvikkeita. Punainen Risti on myös kartoittanut viranomaisten tukena avun tarvetta ja auttanut evakuoitujen kirjaamisessa ja majoittamisessa.

Järjestön apu rahoitetaan Suomen Punaisen Ristin katastrofirahaston turvin. Sen avulla voidaan tarjota esimerkiksi ruokaa, vaatteita, majoitusta ja henkistä tukea äkillisten onnettomuuksien uhreille.

Keskusteluapua tarjolla tänään

Tänään torstaina keskusteluapua ja materiaalista tukea tarvitsevat voivat tulla Punaisen Ristin Porin osaston koulutustilaan, Pohjoispuisto 2 kello 12 alkaen. Paikalla on koulutettuja vapaaehtoisia kello 18 asti.

Myös Porin Teljän seurakunta tarjoaa henkistä tukea ja keskusteluapua Teljän kirkossa tänään kello 19 alkaen. Seurakunnan tiloissa järjestetään tarvittaessa lastenhoitoa.

Punaisen Ristin auttamistyötä kotimaassa ja maailmalla voi tukea tekemällä lahjoituksen Punaisen Ristin katastrofirahastoon:

– tilisiirrolla katastrofirahaston tilille OP FI52 5000 0120 4156 73, OKOYFIHH. Saaja: Punainen Risti, viite 5186.

– Lippaisiin voi lahjoittaa Porin Kontissa, Punaisen Ristin Porin osaston puodissa, Antinkatu 9 ja Punaisen Ristin Satakunnan piirin toimistossa, Pohjoispuisto 3.

Porin Kontti-kierrätystavarataloon voi lahjoittaa hyväkuntoisia tavaroita palaneen talon asukkaille. Tavaraa luovuttaessa tulee mainita, että lahjoitus on Porin tulipalon uhreille. Lahjoitustavara, jota ei saada tulipalon uhrien käyttöön, voidaan käyttää muulla tavoin, kuten kansainvälisenä apuna.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+