Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KORKEIN OIKEUS: Valituslupahakemus hylättiin Helsingin keskustan yliajotapauksessa

Korkein oikeus (KKO) ei myöntänyt valituslupaa asiassa, jossa vuonna 1965 syntynyt mies oli ajanut heinäkuussa 2017 Helsingin keskustassa suojatietä ylittämässä olleiden jalankulkijoiden päälle siten, että yksi ihminen oli kuollut ja viisi saanut vammoja. Hovioikeuden tuomio jäi näin voimaan.

Helsingin käräjäoikeus oli katsonut miehen syyllistyneen syyntakeettomana tehtyihin törkeään kuolemantuottamukseen, viiteen törkeään vammantuottamukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Käräjäoikeus jätti miehen syyntakeettomana rangaistukseen tuomitsematta.

Helsingin hovioikeudessa miehen katsottiin syyllistyneen syyntakeettomana murhaan, viiteen tapon yritykseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Rangaistuksen osalta käräjäoikeuden tuomioon ei ollut haettu muutosta.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+