Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KORKEIN OIKEUS: Valituslupahakemus hylättiin Helsingin keskustan yliajotapauksessa

Korkein oikeus (KKO) ei myöntänyt valituslupaa asiassa, jossa vuonna 1965 syntynyt mies oli ajanut heinäkuussa 2017 Helsingin keskustassa suojatietä ylittämässä olleiden jalankulkijoiden päälle siten, että yksi ihminen oli kuollut ja viisi saanut vammoja. Hovioikeuden tuomio jäi näin voimaan.

Helsingin käräjäoikeus oli katsonut miehen syyllistyneen syyntakeettomana tehtyihin törkeään kuolemantuottamukseen, viiteen törkeään vammantuottamukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Käräjäoikeus jätti miehen syyntakeettomana rangaistukseen tuomitsematta.

Helsingin hovioikeudessa miehen katsottiin syyllistyneen syyntakeettomana murhaan, viiteen tapon yritykseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Rangaistuksen osalta käräjäoikeuden tuomioon ei ollut haettu muutosta.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+