Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Posti- ja logistiikka-alan unioni: Posti ei arvosta osaamista ja ammattitaitoa-peräti 200 irtisanotaan

Posti ilmoitti tänään lopettavansa 18 Postin omaa myymälää, joka tarkoittaa käytännössä koko jäljellä olevan myymäläverkon lakkauttamista. 106 Postin asiakkaita ammattitaidolla palvelevaa palvelumyyjää irtisanotaan ja jäljelle jää koko maahan vain kuusi postia. Samalla ilmoitettiin, että postinjakelun esimies- ja tukiorganisaatiosta puolet tullaan ajamaan alas, joka merkitsee 94 henkilön irtisanomista.

– Kyllä tämä karmeaa on, varsinkin Kehä kolmosen ulkopuolella. Postin pakettiautomaateilla ei korvata oman henkilökunnan asiantuntemusta. Kilpailijoiden pakettiautomaattejakin on joka kauppakeskuksessa Postin rinnalla. Miksi Posti ei halua erottua hyvällä asiakaspalvelulla, ihmettelee Postin myymälöiden pääluottamusmies Erja Hakkola.

Omat myymälät ovat Hakkolan mukaan olleet Postille yhteiskunnallisestikin merkittävä käyntikortti ja kilpailuvaltti, josta päätettiin nyt luopua.

– Edelleenkään ei annettu arvoa osaamiselle ja ammattitaidolle, joka meidän ihmisillä on kiistaton. Surullisinta tässä on se, että taas irtisanotaan Postille uskollisia työntekijöitä.

Puhdistus esimieskentässä

Postin ylimitoitetut säästösuunnitelmat kohdistuvat voimakkaasti myös esimieskenttään. Tänään päättyneissä yt-neuvotteluissa Posti päätti lakkauttaa kokonaan jakelupäällikön, tuotantoesimiehen, suunnittelupäällikön ja prosessisuunnittelijan tehtävät. Tehtävien lakkauttaminen tarkoittaa 94 henkilön irtisanomista.

Lisäksi Posti lakkauttaa valtakunnallisen ohjauskeskuksen, joka vastaa Postin ongelmatilanteista vuorokauden ympäri.

– Tulevaisuudessa postinjakelussa esimies vastaa 100-120 jakajasta, osassa maata useamman jakelutoimipaikan osalta. Tämä on mahdoton tehtävä, sanoo Postin valtakunnallinen pääluottamusmies Mirja Sandberg.

Sandberg muistuttaa lisäksi, että esimiestyöllä on merkittävä osuus myös jakelun laadussa.

– Esimiehen tulee kyetä olemaan jakajien tukena monenlaisessa tilanteessa ja johtamaan toimintaa niin, ettei postinjakelu onnahtele. Postin asiakkaiden pitäisi saada palvelulupauksen mukaiset palvelut laadukkaina.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+