Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Öljyvahingon torjunta- ja selvitystyöt edelleen käynnissä Metsä Groupin Joutsenon tehtaalla

Torstaiaamuna 6.6.2019 kello kuuden aikaan havaittiin öljyvuoto vesistöön Metsä Groupin Joutsenon tehtaan edustalla. Pelastusviranomaiset käynnistivät yhdessä tehtaan henkilökunnan kanssa välittömästi öljyntorjunnan öljynkeräilypuomein.

Pelastuslaitoksen viisi öljyntorjuntalusta on paikan päällä ja tässä vaiheessa öljyä sisältävä alue Pulpinlahdella on saatu rajattua. Öljypuomit pidetään paikoillaan puhdistamistoimenpiteiden valmistumiseen saakka.

Öljyn määrä on vähäinen ja vuotolähteen selvittäminen on edelleen käynnissä yhteistyössä pelastuslaitoksen ja tehtaan kanssa.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+