Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Espanjasta varastettuja autoja myytiin Suomessa: Autokaupan syytteet törkeästä rahanpesusta hylättiin

Pirkanmaan käräjäoikeus on 7.6.2019 tuominnut kaksi autoliikkeen edustajaa ehdollisiin vankeusrangaistuksiin tuottamuksellisista rahanpesurikoksista. Tapahtumat liittyivät vuosina 2017-2018 Saksasta maahantuotuihin hybridiautoihin.

Autoliikkeen toimeksiannosta maahantuoduista hybridiautoista kuusi paljastui alkuperältään Espanjasta anastetuiksi. Näistä kolmen auton osalta autoliikkeen edustajien katsottiin menetelleen törkeän huolimattomasti jättäessään selvittämättä autojen osto-olosuhteita ja omistajatietoja.

Autoliikkeen enemmistöosakas tuomittiin menettelystään puolen vuoden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja kolmen vuoden mittaiseen liiketoimintakieltoon. Vähemmistöosakas tuomittiin menettelystään kolmen kuukauden mittaiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Autoja Saksasta hakeneelle henkilölle tuomittiin sakkorangaistus.

Asiassa jäi selvittämättä autojen hakijan ja autoliikkeen edustajien tienneen autojen olleen varastettuja, minkä vuoksi syytteet tahallisista rikoksista hylättiin. Samoin käräjäoikeus hylkäsi myöhemmin anastetuksi paljastuneen auton eteenpäin myynyttä yksityishenkilöä koskeneen syytteen kokonaisuudessaan.

Asia on ratkaistu kolmen tuomarin kokoonpanossa. Ratkaisu on yksimielinen.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+