Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Lahden kaupungin verkkoon kohdistettu kyberhyökkäys

Lahden kaupungin verkkoon ja työasemiin on kohdistettu kyberhyökkäys tiistaina iltapäivällä.

Hyökkäyksen seurauksena verkko kuormittui ja ohjelma ehti saastuttaa koneita. Haittaohjelma on tunnistettu, ja virustorjuntaohjelmisto eristää sen tartunnan saaneissa koneissa. Operaattorin palomuureissa on havaittu haittaohjelmaan liittyviä yhteysavauksia ja verkkoliikennettä, joka on estetty.

Yhteys Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän verkkojen välillä katkaistiin heti, kun tilanne havaittiin. Yhteyksiä on pystytty keskiviikkoaamuna palauttamaan kaupungin ja yhtymän verkkojen välillä.

Kaupunki on tehnyt asiasta rikosilmoituksen. Asiantuntijat selvittävät parhaillaan yhteistyössä viranomaisten kanssa hyökkäyksen alkuperää.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+