Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KAUPUNKIMARKKINOINTI: Nyt raportoidaan hyvinpitelyjä: Seinäjoen kaupunki ja poliisi yhteistyössä

Avaruuden pääkaupungiksi julistautunut Seinäjoki on luvannut, että kaupungissa on tilaa kaikelle hyvälle. Tänä kesänä tilaa on etenkin rakkaudelle – ja siksi kaupungissa raportoidaan hyvinpitelyjä. Osana kampanjaa myös perinteinen Jussi-paita saa uuden ilmeen, kun tutut salmiakkikuviot korvataan sydämillä.

Poliisi mukaan tempaukseen

Hyvinpitelyraportointi aloitetaan toden teolla 27.6. käynnistyvän Provinssin yhteydessä. Raportointiin voivat osallistua kaikki hyvinpitelyä kohdanneet merkitsemällä Instagramissa romanttisen, iloisen, tai hauskan kuvansa tai tarinansa #hyvinpitely.

“Halaus, kiittäminen, lohduttaminen, avun tarjoaminen – nämä kaikki ovat hyvinpitelyä. Toivomme, että koko Suomi innostuu tekemään tilaa lemmelle ja lämmölle, olemaan hyviä toisilleen ja raportoimaan kokemuksistaan”, Rasinmäki toteaa.

Seinäjoella ilahduttiin, kun Pohjanmaan poliisilaitos lähti mukaan yhteistyöhön: poliisi raportoi kesän kuluessa hyvinpitelyistä omissa kanavissaan. “Ihmisten kannustaminen lempeyteen, toisten ilahduttamiseen ja ystävällisiin tekoihin on upea hanke. On sanomattakin selvää, että poliisi tukee mielellään tällaista tempausta, sanoo poliisipäällikkö Kari Puolitaival.

Rakastunut Jussi – myös perinnepaita mukana kampanjassa

Osana kampanjaa perinteinen Jussi-paita saa uuden ilmeen, kun paidan nimi muuttuu muotoon Rakastunut Jussi ja tutut salmiakkikuviot korvataan sydämillä. “Jussi-paita on aina edustanut eteläpohjalaista asennetta – sisua ja rohkeutta. Ja toisinaan juuri rakkaus vaatii kaikkein eniten rohkeutta – siksi uusi versio perinnepaidasta on loistava symboli kampanjalle”, Rasinmäki pohtii.

Uudistuneita Jussi-paitoja on tehty pieni erikoiserä ja paidat arvotaan palkintoina hyvinpitelyraportoinnista. Lisäksi paitoja lähetetään muutamille tarkkaan valituille rakkaudenlähettiläille. Myös Seinäjoen torilla seisova Yrittäjä-Jussi-patsas on saanut uuden paidan päälleen.

Tapahtumia läpi kesän

Tilaa rakkaudelle -teema ja hyvinpitelyt tehdään näkyviksi läpi kesän Seinäjoen suurtapahtumissa, joita ovat Provinssin lisäksi esimerkiksi pesäpallon Itä-Länsi, Tangomarkkinat, Vauhtiajot sekä Solar Sound -festivaali.

“Hyvinpitely ei kuitenkaan vaadi erityistä tilaisuutta, vaan jokainen hetki on oikea kanssaihmisten hyvinpitelyyn. Rakkaus, intohimo ja lempeys ovat hyveitä, joille meillä on tilaa joka päivä”, Rasinmäki päättää. Kampanja tehdään Seinäjoen kaupungin ja Visit Seinäjoen yhteistyönä.

Kampanjasivu: www.seinajoki.fi/rakkaus

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+