Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:LIDL: Takaisinveto: My Best Veggie papu-soijapihvin pakkauksessa väärä tuote – sisältää kananmunaa

Lidl Suomi on poistanut myynnistä erän My Best Veggie -merkin Vegetarian Spicy Bean Burger -papu-soijapihvejä. Kyseisen erän pakkaukset sisältävät väärää tuotetta eikä pakkausmerkintä vastaa sisältöä.

Pakkauksissa oleva väärä tuote sisältää kananmunaa, jota ei ole mainittu ainesosaluettelossa. Pakkauksessa on mainittu ainoastaan, että tuote saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa. Koska kananmuna on allergeeni, tuote ei sovellu henkilöille, jotka ovat yliherkkiä kananmunalle. Muille tuotteet ovat turvallisia käyttää.

Takaisinveto koskee tuote-erää, jonka parasta ennen -päiväys on 16.7.2019. Tuotetta on myyty kaikissa Suomen Lidl-myymälöissä.

Asiakkaat voivat halutessaan palauttaa virheelliset tuotteet mihin tahansa Lidl-myymälään, jossa tuotteen hinta hyvitetään. Lidl pahoittelee asiakkaille aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa.

Tuote: My Best Veggie Vegetarian Spicy Bean Burger, 200 g
Erätieto: L69136
Parasta ennen -päivämäärä: 16.7.2019

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+