Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kahdesta kaupasta siepattiin rahaa keskiviikkona- tunnistatko kuvan miestä?

Poliisi on nyt saanut haltuunsa 3.7. Tuusulan Kellokoskella tapahtuneeseen rahansieppukseen liittyvää valvontakameran kuvaa. Jos tunnistat kuvassa esiintyvää epäiltyä tekijää, ilmoitathan tietosi Itä-Uudenmaan poliisin numeroon p. 050 4563471.

Keskiviikkona 3.7. kahdesta eri kauppaliikkeestä anastettiin sieppaamalla käteistä rahaa kassasta. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapauksia varkauksina.

Toinen varkauksista tapahtui eilen 3.7. noin klo 20.05 Tuusulan Jokelassa ja toinen noin varttia myöhemmin Tuusulan Kellokoskella. Molemmissa tapauksissa mies sieppasi käteistä rahaa kassasta ja poistui juosten paikalta. Poliisi tutkii liittyvätkö tapaukset ja epäilty tekijä mahdollisesti toisiinsa.

Itä-Uudenmaan poliisi saa molemmista tapauksista käyttöönsä valvontakameroiden tallenteet. Kuviin tallentunut epäilty tekijä on noin 25–35 vuotias mies, joka puhui kassoilla asioidessaan suomea. Epäillyllä oli yllään tummat vaatteet ja housuissa vaalea pystyraita.

Kaikki tapauksiin liittyvät tiedot ja vihjeet epäillyn tavoittamiseksi pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon p. 050 4563471.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+