Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Onnettomuus Kehä I:llä Helsingissä: vastakarvaan ajanut henkilöauto törmäsi moottoripyörään – moottoripyöräilijä menehtyi

Kuva: Helsingin Pelastuslaitos

Poliisi tutkii Helsingissä maanantaina 5.8.2019 tapahtunutta liikenneonnettomuutta, jossa menehtyi yksi henkilö.

Poliisi sai iltakymmenen jälkeen tiedon, että Kehä I:llä idän suuntaan menevillä kaistoilla ajaa henkilöauto vastakarvaan lännen suuntaan. Asiasta tuli hätäkeskukseen useita ilmoituksia.

Kun partio saapui kohteeseen, se havaitsi juuri ennen Pakilan liittymää kahdella vasemmalla kaistalla pahoin vaurioituneen henkilöauton ja pahoin vaurioituneen moottoripyörän. Lisäksi noin 50 metrin päässä oli toinen pahoin vaurioitunut henkilöauto. Moottoripyörän kuljettaja oli loukkaantunut vakavasti. 1960-luvulla syntynyttä miestä yritettiin elvyttää, mutta hän menehtyi tapahtumapaikalla.

Vastakarvaan ajaneen henkilöauton kuljettaja vaikutti sekavalta, mutta puhalsi nolla promillea ja huumausainepikatesti oli negatiivinen. 1970-luvulla syntynyt mies vietiin sairaalahoitoon, josta hänet on myöhemmin siirretty rikoksesta epäiltynä Pasilan poliisivankilaan.

– Tapauksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa. Tässä vaiheessa miestä epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Nimikkeet voivat tarkentua tutkinnan edetessä. Selvitämme esitutkinnassa muun muassa, mistä miehen sekava käytös johtui, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisilaitokselta.

Toisen pahoin vaurioituneen henkilöauton ja kolmannen vähäisemmin vaurioituneen henkilöauton kuljettajat vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

– Poliisilla ei ole lisätietoa heidän vammoistaan, eikä poliisi voi ylipäänsä kommentoida mahdollisia vammoja, koska kyseessä on salassa pidettävä terveystieto, Suomala muistuttaa.

Asiasta ei tässä vaiheessa ole muuta tiedotettavaa. Mahdolliset tapaukseen liittyvät havainnot, joita ei ole aiemmin välitetty poliisin tietoon, voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+