Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pride -kulkue vaikuttaa Oulun keskustan liikenteeseen lauantaina 10.8.

Oulussa järjestettävä Pride-kulkue vaikuttaa Oulun ydinkeskustan liikenteeseen kello 13 – 13.30 välillä lauantaipäivänä 10.8.2019.

– Liikennekatkokset Oulun keskustassa ovat verrattain lyhyitä ja tapahtuvat klo 13 -13.30 välillä. Niihin kannattaa kuitenkin varautua ja valita tarvittaessa vaihtoehtoinen kulkureitti, kertoo liikennejärjestelyistä ylikomisario Jyrki Kivirinta.

Kulkue lähtee poliisivetoisesti liikkeelle klo 13 Rotuaarilta ja etenee Pakkahuoneenkatua pitkin itään Otto Karhinpuistoon. Puiston kautta kulkue palaa Kirkkokadulle jatkaen kohti Åströminpuistoa.

Tienristeykset kulkuereitin varrella ovat tilapäisesti suljettuna.

Kulkueeseen arvioidaan osallistuvan noin 1 000 – 1 500 henkilöä.

Poliisi on keskustassa huolehtimassa kaikkien turvallisuudesta.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+