Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:PORVOON KAUPUNKI: Autojen langattomassa keskuslukituksessa häiriöitä torin ympäristössä ­ – ongelman syy selvisi

Joidenkin autojen kauko-ohjatussa keskuslukituksessa on ollut häiriötä Porvoon torin ympäristössä viime päivinä. Traficomin asiantuntijat kävivät torstaina 8. elokuuta selvittämässä tilannetta Porvoossa.

Mittauksissa selvisi, että ongelma johtui häiriösignaalista, joka lähti Porvoon kaupungintalon valtuustosalin langattomasta äänestysjärjestelmästä. Äänestysjärjestelmä toimii samalla taajuusalueella kuin autojen keskuslukitus.

– Häiriösignaali on nyt poistunut. Selvitämme kuitenkin asian perusteellisesti järjestelmätoimittajan kanssa, ettei ongelma enää toistu.

Pahoittelemme kovasti haittaa, joka häiriöstä on aiheutunut, toteaa hallintojohtaja Roope Lenkkeri Porvoon kaupungilta.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+