Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Räjähdysonnettomuus Venäjällä ei vaikuta Suomen säteilytilanteeseen

Uutiset ovat kertoneet torstaiaamuna 8.8. tapahtuneesta räjähdysonnettomudesta venäläisessä Nyonoksan sotilastukikohdassa lähellä Severodvinskin kaupunkia. Uutisissa on myös kerrottu että  räjähdyksen seurauksena säteilyn annosnopeus on hetkellisesti noussut Severodvinskissa.

Säteilyturvakeskuksella ei ole vahvistettua tietoa säteilytilanteesta onnettomuusalueella tai sen läheisyydessä eikä radioaktiivisten aineiden päästöstä onnettomuuden yhteydessä. Onnettomuusalue on yli 400 kilometrin päässä Suomesta. Siellä tapahtunut räjähdys ei aiheuta vaaraa Suomelle, vaikka onnettomuudessa olisikin ollut mukana radioaktiivisia aineita.

Säteilytilanne Suomessa on normaali. STUK mittaa ilman radioaktiivisuutta kahdeksalla eri paikkakunnalla sekä seuraa säteilytilannetta jatkuvatoimisella koko maan kattavalla mittausasemien verkolla. STUK tiedottaa kaikista ulkoilmanvalvonnassa tehdyistä havainnoista.

Säteilytietoa STUKin nettisivuilla:
Säteilytilanne tänään

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+