Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:JÄMSÄN KAUPUNKI: Jämsän kaupunginjohtajavalinnassa kolme ehdokasta jatkoon

Valintaryhmä kutsuu haastattelujen perusteella kaupunginjohtajan tehtävän jatkoarviointeihin Keiteleen kunnanjohtaja Hanna Helasteen, Hartolan kunnanjohtaja Merja Oleniuksen ja Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainion.

Valintaryhmä haastatteli kaupunginjohtajaksi hakeneet tai suostumuksensa antaneet ehdokkaat viime viikolla 32. Eeva Viitanen (e. Kyrönviita) perui suostumuksensa eikä siten ole enää käytettävissä.

Valintaryhmä oli valmistellut yhdessä ulkopuolisen konsultin kanssa haastattelurungon, jossa käsiteltiin mm. ehdokkaan motivaatiota, ehdokkuuden perusteita, käsityksiä Jämsän kaupungin veto- ja elinvoimaisuudesta, kaupunkistrategiasta sekä tulevaisuuden haasteista. Lisäksi kartoitettiin ehdokkaiden käsityksiä johtamisvalmiuksistaan, osaamisestaan sekä omasta persoonastaan. Ehdokkaille annettiin myös mahdollisuus esittää kysymyksiä heitä kiinnostavista aiheista.

Haastattelujen jälkeen valintaryhmä valmisteli päätöksen seuraavalle kierrokselle valittavista ehdokkaista. Valmistelussa hyödynnettiin työryhmän jäsenten muistiinpanoja sekä käytiin monipuolista keskustelua ehdokkaiden vahvuuksista ja arvioitiin niiden riittävyyttä kaupunginjohtajan tehtävään.

Valintaryhmä vahvisti valintaprosessin aikataulun ja valintaryhmän puheenjohtaja ilmoitti kaikille haastatelluille rekrytoinnin seuraavista vaiheista.

Valtuustolla ja kuntalaisilla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä kaupunginjohtajaehdokkaille 9. syyskuuta järjestettävässä tentissä. Valintaryhmä tekee esityksen kaupunginhallitukselle syyskuussa ja kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan 23. syyskuuta 2019.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+