Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:JÄMSÄN KAUPUNKI: Jämsän kaupunginjohtajavalinnassa kolme ehdokasta jatkoon

Valintaryhmä kutsuu haastattelujen perusteella kaupunginjohtajan tehtävän jatkoarviointeihin Keiteleen kunnanjohtaja Hanna Helasteen, Hartolan kunnanjohtaja Merja Oleniuksen ja Petäjäveden kunnanjohtaja Eero Vainion.

Valintaryhmä haastatteli kaupunginjohtajaksi hakeneet tai suostumuksensa antaneet ehdokkaat viime viikolla 32. Eeva Viitanen (e. Kyrönviita) perui suostumuksensa eikä siten ole enää käytettävissä.

Valintaryhmä oli valmistellut yhdessä ulkopuolisen konsultin kanssa haastattelurungon, jossa käsiteltiin mm. ehdokkaan motivaatiota, ehdokkuuden perusteita, käsityksiä Jämsän kaupungin veto- ja elinvoimaisuudesta, kaupunkistrategiasta sekä tulevaisuuden haasteista. Lisäksi kartoitettiin ehdokkaiden käsityksiä johtamisvalmiuksistaan, osaamisestaan sekä omasta persoonastaan. Ehdokkaille annettiin myös mahdollisuus esittää kysymyksiä heitä kiinnostavista aiheista.

Haastattelujen jälkeen valintaryhmä valmisteli päätöksen seuraavalle kierrokselle valittavista ehdokkaista. Valmistelussa hyödynnettiin työryhmän jäsenten muistiinpanoja sekä käytiin monipuolista keskustelua ehdokkaiden vahvuuksista ja arvioitiin niiden riittävyyttä kaupunginjohtajan tehtävään.

Valintaryhmä vahvisti valintaprosessin aikataulun ja valintaryhmän puheenjohtaja ilmoitti kaikille haastatelluille rekrytoinnin seuraavista vaiheista.

Valtuustolla ja kuntalaisilla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä kaupunginjohtajaehdokkaille 9. syyskuuta järjestettävässä tentissä. Valintaryhmä tekee esityksen kaupunginhallitukselle syyskuussa ja kaupunginvaltuusto valitsee uuden kaupunginjohtajan 23. syyskuuta 2019.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+