Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Pori Pride -tapahtuma palaa kaupunkiin kuuden vuoden tauon jälkeen

Porin kaupunki on mukana lauantaina 17. elokuuta järjestettävässä Pori Pride -tapahtumassa. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaa korostavalle tapahtumalle myönnettiin keväällä Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahaa.

Lauantaina Porin lipputangoissa liehuu sateenkaarilippuja ja lisäksi esimerkiksi Porin kulttuuri- ja liikuntalaitoksissa ollaan ensi viikolla Pride-tunnelmissa liputusten ja muiden tempausten merkeissä.

– Porin kirjastossa on koko viikon esillä Pride-henkinen kirjahylly, jossa esitellään teemaan sopivia teoksia. Taidemuseo puolestaan tarjoaa Pride-hengessä vapaan sisäänpääsyn kaikille lauantaina 17. elokuuta. Esillä on myös Pride-lippu, joka on koostettu taidemuseon kävijöiden kirjoittamista porilaisuudesta ja rakkaudesta kertovista muistilapuista, kertoo kulttuuriyksikön päällikkö Jyri Träskelin.

Pori Priden päätapahtuma on Pride-kulkue, joka lähtee lauantaina kello 12 Kauppatorilta Kirjurinluotoon. Kirjurissa vietetään puistojuhlaa, jossa kaupunginhallituksen 1. varapuheenjohtaja Anne Liinamaa esittää kaupungin tervehdyksen tapahtumaväelle. Lisäksi Porin nuorisopalvelujen nuokkapaku osallistuu puistojuhlaan.

– Kaupunki on ottanut tapahtuman avosylin vastaan heti alusta lähtien ja tukenut sen toteuttamista laaja-alaisesti. Kaikesta tästä yhteistyöstä Pori Pride -työryhmä on innoissaan ja kiitollinen. Sanoilla ja käytännön teoilla on suuri merkitys. On erittäin arvokasta, että saamme puistojuhlaan myös kaupungin tervehdyksen, iloitsee Pori Pride -työryhmän jäsen Lari Kontula.

Ennen lauantain päätapahtumaa on luvassa ohjelmaa sateenkaariperheille, kun Porin pääkirjasto isännöi lasten omaa Perheiden Pride -tapahtumaa. Lapsille on kirjastossa muun muassa teatteria, rintamerkkien tekoa ja katuliitutaiteilua. Samaan aikaan vanhemmuudesta haaveileville sateenkaariperheille järjestetään “Miten lapsia tehdään?” -keskusteluhetki kirjaston tiloissa.

Vaikka Pori Pride huipentuu kulkueeseen ja puistojuhlaan, järjestetään Pride-henkistä ohjelmaa pitkin viikkoa. Koko viikon ohjelmaan voi tutustua tapahtuman verkkosivuilla.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+