Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Todennäköisesti pakastetilli ei ollut syynä ruokamyrkytysoireisiin Salossa

Salon kaupunki kertoi viime viikon perjantaina tutkivansa ruokamyrkytysepäilyä kaupungin ruokailupaikoissa. Kaikki tutkimustulokset eivät ole vielä valmistuneet, mutta tillinäytetulosten perusteella ruokamyrkytyksen lähde ei olisi ruuan valmistuksessa käytetty ulkomainen pakastetilli.

Kaupunki käyttää ruuan valmistukseen pääsääntöisesti kotimaisia kasviksia. Pakasteet ja säilykkeet tulevat paikalliselta toimittajalta ja tuoreet juurekset, vihannekset ja hedelmät kilpailutetaan kerran kuussa puitesopimuksella kahden toimittajan välillä. Tällä puitesopimusjärjestelyllä on nimenomaan pyritty hankkimaan sesongin mukaisia tuotteita.

Paikallinen toimittaja hankkii sopimukseensa kuuluvat elintarvikkeet omilta alihankkijoiltaan, jotka hankkivat nyt kyseessä olevan pakastetillin edelleen ulkomailta. Suomalaista pakastetilliä ei ole saatavilla ammattikeittiöpakkauksina.

Kaupunki ei voi valitettavasti käyttää tuoretta kotimaista tilliä kuin koristetarkoituksiin, sillä kaupungin valmistuskeittiöissä ei ole elintarvikelainsäädännön edellyttämiä käsittelytiloja niin sanottujen multatuotteiden eli esikäsittelemättömien elintarvikkeiden käsittelyyn. Esikäsittely edellyttäisi myös lisää työvoimaa.

Salon kaupungin keskuskeittiö, valmistus- ja palvelukeittiöt käyttävät kaikki vuonna 2017 kilpailutettuja elintarviketoimittajia. Kaupungin elintarviketoimittajat tällä hetkellä ovat Atria Oy, Kespro Oy, Kimmon Vihannes Oy ja Verainen Oy.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+