Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Törkeä ryöstön yritys Helsingin Jätkäsaaren Selkämerenkadulla viikonloppuna – tunnistatko kuvan henkilön?

Helsingin Jätkäsaaressa tapahtui sunnuntaina 8. syyskuuta epäilty törkeä ryöstön yritys. Ryöstön epäilty tekijä tallentui tapahtumapaikan valvontakamerakuvaan, ja poliisi pyytää havaintoja kuvan henkilön tunnistamiseksi.

Törkeä ryöstön yritys tapahtui Selkämerenkatu 7:ssä sijaitsevassa R-kioskissa iltapäivällä noin kello 16.40.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstön yrityksenä, koska ryöstöä yrittänyt henkilö oli todennäköisesti varustautunut ampuma-aseella.

Epäillyn tunnistamista edesauttavat vihjeet pyydetään ilmoittamaan virka-aikana puhelimitse numeroon: 0295 474 130 tai sähköpostitse: ryosto.helsinki@poliisi.fi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+