Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Harvinaisen raju ukkonen poltti talon Savonlinnan Moinsalmessa — Kolmen tunnin aikana mitattiin yli 500 salamaa

Raju ukonilma on työllistänyt Etelä-Savon pelastuslaitosta Savonlinnan alueella. Viimeisen kolmen tunnin aikana on seutukunnalla iskenyt reilut 500 salamaa jotka ovat aiheuttaneet rakennuspalon ja useita muita tehtäviä.

Savonlinnan Moinsalmessa Niemeläntiellä n. 70m2 talo tulee tuhoutumaan salaman iskun aiheuttamassa rakennuspalossa täysin. Salaman iskun ja rakennuspalon havainnut henkilö pelastautui talosta.

Ensihoito toimitti henkilön tarkastettavaksi Savonlinnan keskussairaalaan.

Jälkisammutustyöt tulevat jatkumaan iltapäivään.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+