Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KITEE: Kesäasuntona toiminut talo tuhoutui kokonaan: Salamanisku aiheutti Kiteen tulipalon

Salama iski rakennuksen lähellä olevaan korkeaan kuuseen, josta edelleen  sähköjohtojen kautta rakennukseen.

Naapuri havaitsi tulenloimotuksen rakennuksen päätyikkunanasta ja meni ilmoittamaan asukkaille, tässä vaiheessa ikkunaverhot oli syttyneet palamaan, nämä paikalla olleet saivat sammumaan mutta salama oli sytyttänyt myös talon ullakon mitä ei heti havaittu. Kun ullakolta huomattiin tulevan savua tehtiin hätäilmoitus.

Pelastuslaitoksen saavuttua paikalle ullakko oli tulessa ja tuli puski läpi päätyseinästä. Rakennus jouduttiin purkamaan kokonaan palon sammuttamiseksi ja tämä tuhoutui täysin.

Purkutyössä oli suurena apuna läheiseltä hakkuutyömaalta paikalle saatu metsäkone. Pihapiirissä oli myös muita rakennuksia jotka eivät vaurioituneet.

Tuhoutunut rakennus oli hirsirunkoinen, puolitoistakerroksinen,  kerrosalaltaan n. 100 m2 ja rakennettu 40 luvulla.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+