Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:KITEE: Kesäasuntona toiminut talo tuhoutui kokonaan: Salamanisku aiheutti Kiteen tulipalon

Salama iski rakennuksen lähellä olevaan korkeaan kuuseen, josta edelleen  sähköjohtojen kautta rakennukseen.

Naapuri havaitsi tulenloimotuksen rakennuksen päätyikkunanasta ja meni ilmoittamaan asukkaille, tässä vaiheessa ikkunaverhot oli syttyneet palamaan, nämä paikalla olleet saivat sammumaan mutta salama oli sytyttänyt myös talon ullakon mitä ei heti havaittu. Kun ullakolta huomattiin tulevan savua tehtiin hätäilmoitus.

Pelastuslaitoksen saavuttua paikalle ullakko oli tulessa ja tuli puski läpi päätyseinästä. Rakennus jouduttiin purkamaan kokonaan palon sammuttamiseksi ja tämä tuhoutui täysin.

Purkutyössä oli suurena apuna läheiseltä hakkuutyömaalta paikalle saatu metsäkone. Pihapiirissä oli myös muita rakennuksia jotka eivät vaurioituneet.

Tuhoutunut rakennus oli hirsirunkoinen, puolitoistakerroksinen,  kerrosalaltaan n. 100 m2 ja rakennettu 40 luvulla.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+