Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:NIMITYKSET: Porvoon Kaupunki: Mikko Silvast valittiin toimitilajohtajan virkaan

Diplomi-insinööri Mikko Silvast on valittu Porvoon kaupungin toimitilajohtajan virkaan. Hän ottaa viran vastaan joulukuun alussa.

Mikko Silvast siirtyy toimitilajohtajan virkaan Hyvinkään kaupungin kiinteistöjohtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on työskennellyt erilaisissa johto-, päällikkö- ja projektitehtävissä mm. VR Track Oy:ssä, Länsimetro Oy:ssä, Orion Oyj:ssä ja HUS-Kiinteistöt Oy:ssä.  

– Porvoo on yksi Suomen hienoimmista ja perinteikkäimmistä kaupungeista. Sen rakennuskanta on ainutlaatuinen, Mikko Silvast toteaa.

– On upeaa päästä osaksi osaavista ammattilaisista koostuvaa toimitilajohtoa. Kaupungin suurimmasta ja arvokkaimmasta omaisuuserästä tulee pitää hyvää huolta. Sen eteen kannattaa panostaa ja tehdä lujasti töitä.

Toimitilajohtaja on Porvoon kaupungin johtoryhmän jäsen. Hän vastaa mm. kaupunkikonsernin rakennus- ja asunto-omaisuudesta, asuntoasioista ja omistajaohjauksen tehtävistä. Toimitilajohtajan vastuulla on noin 380 miljoonan euron arvoinen kiinteistöomaisuus ja sen kehittäminen.

Toimitilajohtajan virka julistettiin haettavaksi toukokuun alussa. Virkaa haki yhteensä 20 henkilöä. 

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+