Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:NIMITYKSET: Porvoon Kaupunki: Mikko Silvast valittiin toimitilajohtajan virkaan

Diplomi-insinööri Mikko Silvast on valittu Porvoon kaupungin toimitilajohtajan virkaan. Hän ottaa viran vastaan joulukuun alussa.

Mikko Silvast siirtyy toimitilajohtajan virkaan Hyvinkään kaupungin kiinteistöjohtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on työskennellyt erilaisissa johto-, päällikkö- ja projektitehtävissä mm. VR Track Oy:ssä, Länsimetro Oy:ssä, Orion Oyj:ssä ja HUS-Kiinteistöt Oy:ssä.  

– Porvoo on yksi Suomen hienoimmista ja perinteikkäimmistä kaupungeista. Sen rakennuskanta on ainutlaatuinen, Mikko Silvast toteaa.

– On upeaa päästä osaksi osaavista ammattilaisista koostuvaa toimitilajohtoa. Kaupungin suurimmasta ja arvokkaimmasta omaisuuserästä tulee pitää hyvää huolta. Sen eteen kannattaa panostaa ja tehdä lujasti töitä.

Toimitilajohtaja on Porvoon kaupungin johtoryhmän jäsen. Hän vastaa mm. kaupunkikonsernin rakennus- ja asunto-omaisuudesta, asuntoasioista ja omistajaohjauksen tehtävistä. Toimitilajohtajan vastuulla on noin 380 miljoonan euron arvoinen kiinteistöomaisuus ja sen kehittäminen.

Toimitilajohtajan virka julistettiin haettavaksi toukokuun alussa. Virkaa haki yhteensä 20 henkilöä. 

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+