Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Satakunnan maakuntajohtaja ja Porin kaupunginjohtaja: Suomi-radan eteneminen on myös Satakunnan ja Porin etu

Talouspoliittinen ministerivaliokunta puolsi liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marinin esittämiä linjauksia suurten raideliikenneinvestointien edistämiseksi 10.9.2019.

– Satakunnan kannalta suurten raidehankkeiden eteneminen on merkittävää ja Länsi-Suomen maakuntien yhteisen edunvalvonnan tavoitteiden mukaista, toteaa maakuntajohtaja Asko Aro-Heinilä

– Satakunnan alueen raideyhteydet ja raideyhteyksien pitkäjänteinen kehittäminen ovat vahvasti sidoksissa näiden suurten raideinvestointien, erityisesti Suomi-radan, etenemiseen, eikä ole täysin poissuljettua, että Porikin osallistuisi jatkossa Suomi-radan edistämiseksi valmisteltavaa hankeyhtiötä koskeviin neuvotteluihin, enteilee kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+