Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

:ALKOHOLIJUOMAT: Alkoholin yhteenlaskettu matkustajatuonti väheni – mietojen alkoholijuomien tuonti kasvoi

Oluiden ja muiden panimotuotteiden sekä mietojen viinien matkustajatuonti lisääntyi, mutta välituotteiden eli väkevöityjen viinien ja juomasekoitusten sekä väkevien alkoholijuomien tuonti väheni. Koska matkustajat toivat ulkomailta aiempaa vähemmän väkevämpiä juomia, alkoholijuomien tuonti yhteensä sataprosenttiseksi alkoholiksi muunnettuna väheni 3,2 prosenttia.

Tiedot koskevat tarkastelujaksoa vuoden 2018 syyskuusta vuoden 2019 elokuuhun.

”Voidaan olettaa, että heinäkuussa Virossa ja Latviassa tehdyt alkoholijuomien veronalennukset ovat Suomessa vaikuttaneet panimotuotteiden matkustajatuonnin kasvuun”, toteaa johtava asiantuntija Thomas Karlsson THL:stä.

Sataprosenttiseksi alkoholiksi muunnettuna matkustajat toivat ulkomailta 6,5 miljoonaa litraa alkoholia vuoden 2018 syyskuusta vuoden 2019 elokuuhun. Edellisenä vastaavana tarkastelujaksona määrä oli 6,7 miljoonaa litraa.

Litroina alkoholijuomien matkustajatuonti oli 62 miljoonaa litraa. Kasvua edelliseen 12 kuukauden tarkastelujaksoon oli 6,9 prosenttia.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

“UUNINPANKKOPOIKA”

Sakari "Uuninpankkpoika" Timonen

Saku Timonen, Mietteitä peräkamarin uuninpankolta jo vuodesta 2010. ( Klikkaa kuvaa niin pääset Sakarin blogiin)

Isän pikajuna

Jussi "Isän Pikajuna" Korhonen

Isän pikajuna pysähtyy kaikkialle, missä on kerrottavaa, korjattavaa ja kehuttavaa. Jussi Korhonen on vapaa toimittaja ja oululainen isä. Hän haluaa kasvattaa lapsensa maailmaan, jossa ihmiset nähdään yksilöinä eikä numeroina. (Klikkaa kuvasta päästäksesi Jussin blogiin)

:AUTA HARRASTAJAA!!:

:AUTA HARRASTAJAA!!:

On tärkeää että Victoria media ja kaikki sen alasivut voivat tarjota päivittäin mahdollisimman monipuolisesti eri aihealueista sekä toimialueista että yleisesti uutta ja mielenkiintoista luettavaa, sosiaalisessa mediassa jaettavaa ja muutenkin tutkittavaa... Lue miten sinä voit vaikuttaa asiaan!!

PÄÄTOIMITTAJA

PÄÄTOIMITTAJA

Lue kuka ja minkälainen ihminen on koko Victoria Media systeemin takana.

VICTORIA MEDIA

VICTORIA MEDIA

Lue mikä Victoria Media on. Mitä se tekee ja miten se tekee. Tutustu Victoria Mediaan ja luulet vähemmän.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

CAROLUS NALLE

CAROLUS NALLE

Carolus Nalle on Victoria Median virallinen maskotti. Seuraat Carolus Nallen sivuilta Victoria Median "kulissin takaista" toimintaa.

Vapaa-aika

Google+