Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Syyttäjälaitos: Alma Median Oyj:n toimitusjohtajalle ja henkilöstöjohtajalle syyte työsyrjinnästä

Syyttäjä on nostanut syytteen työsyrjinnästä Alma Media Oyj:n toimitusjohtajaa ja henkilöstöjohtajaa vastaan. Syyte liittyy Aamulehden päätoimittajan valintaan. Asianomistajana on valtioneuvoston viestintäjohtaja.

Sekä toimitusjohtajan että henkilöstöjohtajan osalta on lisäksi tehty syyttämättäjättämispäätökset siltä osin kuin asianomistajana on ollut Perheyritysten liiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikkö. Syyte on jätetty nostamatta ei näyttöä -perusteella.

Haastehakemus tulee julkiseksi vasta, kun asia on ollut esillä käräjäoikeudessa, ellei käräjäoikeus toisin määrää. Pääkäsittelyn ajankohta on todennäköisesti marras- tai joulukuussa 2019.

Vastaajat ovat kiistäneet syyllistyneensä asiassa rikokseen.

 

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+