Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Syyttäjälaitos: Syyttäjä hakee muutosta tasoristeysasiassa

Kuva: OTKES

Apulaisvaltakunnansyyttäjä, jonka syytemääräyksen nojalla syytettä ajettiin, on päättänyt hakea jatkokäsittelylupaa Helsingin hovioikeudelta asiassa, jossa Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus hylkäsi 3.10.2019 syytteen kuorma-autoa kuljettanutta varusmiestä vastaan.

Tapauksessa kuorma-auto ja juna törmäsivät toisiinsa tasoristeyksessä Raaseporissa 26.10.2017. Törmäyksessä kuoli kolme henkilöä.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+