Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Kotihälytystehtävä muuttui väkivaltaiseksi Kokkolassa

Pohjanmaa poliisi vastaanotti hätäkeskukselta kotihälytystehtävän Kokkolan Kiviniityltä viime yönä kello 1.45. Asuntoon mentäessä asunnossa vastassa oli asunnossa asuva mies, ampuma-ase ja terä-ase käsissään. Paikalla olleet poliisipartiot perääntyivät välittömästi ja sulkivat asunnon oven ja paikalle kutsuttiin lisää poliisipartioita, sekä pelastuslaitoksen yksiköitä.

Neuvotteluyhteyttä ei koskaan saatu mieheen, mutta noin tunnin kuluttua mies saatiin käskytettyä ulos asunnosta ja hänet onnistuttiin turvallisesti ottamaan kiinni. Mies kuljetettiin poliisivankilaan ja sen yhteydessä yksi poliisi on loukkaantunut lievästi kun mies käyttäytyi väkivaltaisesti.

Miehen asunto tarkastettiin ja siinä yhteydessä havaittiin, että mies oli yrittänyt sytyttää lattialla olleen maton palamaan. Palo oli sammunut itsestään ja pelastuslaitos suoritti asunnon ja rappukäytävän tuuletuksen.

Kiinniotettu mies on 90-luvulla syntynyt ja poliisille ennestään tuttu, häntä epäillään mm. virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, tuhotyön yrityksestä ja vahingonteosta. Jälkeenpäin selvisi että miehen kädessään pitämä ampuma-ase oli starttipistooli.

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Adressi vihapuheen moderoimiseksi

Silakkaliikkeen adressitiimin Adressi vihapuheen moderoimiseksi on nyt allekirjoitettavissa. Me allekirjoittaneet vaadimme teitä, Iltalehden ja Ilta-Sanomien päätoimittajat, muuttamaan keskustelujen moderointikäytänteitä sekä omilla verkkoalustoillanne että sosiaalisen median kanavillanne. Tällä hetkellä näillä foorumeilla esiintyy huomattavan paljon rasismia, seksismiä sekä muuta syrjintää ja vihapuhetta. Klikkaa kuvaa päästäksesi Adressiin.

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Google+