Victoria Media

Päätoimittaja: Kerttu Vali, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi

Lintulan luostarista kadonnut nunna Elisabet on julistettu kuolleeksi

Nunna Elisabet katosi Lintulan luostarista 11. heinäkuuta 2017. Katoamispäivä määriteltiin kuolinpäiväksi.

Kesällä 2017 kadonnut nunna Elisabet on julistettu kuolleeksi Etelä-Savon käräjäoikeuden päätöksellä 27.8.2019. Hakemuksen kuolleeksi julistamisesta panivat vireille nunna Elisabetin sisarukset marraskuussa 2018. Äiti Elisabetin kuolinpäiväksi on määrätty katoamispäivä 11.7.2017.

Lokakuun 11. päivänä 2019 metropoliitta Arseni toimitti Lintulan kirkossa äiti Elisabetin ruumiinsiunauksen poissaolevana. Sisariston lisäksi paikalla olivat äiti Elisabetin sisarukset ja lähiomaisia. Ruumiinsiunauksen jälkeen pidettiin kaunis muistotilaisuus luostarin trapesassa eli ruokasalissa. Hautausmaalle pystytettiin äiti Elisabetin hautaristi sisariston hautariviin. Nyt äiti Elisabetin sielu on saanut levon siellä, missä ei ole kipua, ei surua eikä huokauksia vaan on loppumaton elämä.

NUNNA Elisabet eli Irmeli Vuolle katosi Heinävedellä Etelä-Savossa sijaitsevasta luostarista heinäkuussa 2017 iltajumalanpalveluksen jälkeen. Hän oli kadotessaan 73-vuotias. Nunnaa etsittiin useaan otteeseen tuloksetta esimerkiksi helikopterin ja kamerakoptereiden avulla sekä vapaaehtoisten että poliisien voimin.

Liked it? Take a second to support Kerttu Vali on Patreon!

Paypal Tuki

Tue uutisharrastustani

VICTORIA MEDIA SOMESSA

www.victoriamedia.net

www.victoriamedia.net

Victoria Median englanninkieliset ulkomaanuutiset. Mielenkiintoisia ja valikoituja uutisia maailmalta sekä tutustumisen arvoisia tilastoja, julkaisuja ja raportteja.

-KANAVAVAHTI-

-KANAVAVAHTI-

Kanavavahdin sivuilla julkaistaa uutisia, ohjelmatietoja, uutiskirjeitä sekä muuta tietoa televisiosta ja sekä radiosta. Kanavavahti on osa Victoria Median sivuja ja sitä ylläpitää Kerttu Vali

Vapaa-aika

Akatemia

Login for Access

Username:
Password:

Google+